Ecorys is een internationaal onderzoeks- en beleidsadviesbureau. Wij hebben ruim 550 eigen consultants en 150 gelieerde experts werken op projecten in meer dan 100 landen. Onze consultants zijn niet alleen expert op het gebied van feitelijk onderzoek, maar ook strategisch adviseur op een maatschappelijk toepassingsgebied.

Vision Statement
Our vision is to be a leading international research company, addressing society’s key challenges.

Mission Statement
With world-class research-based consultancy, we help public and private clients make and implement informed decisions leading to positive impact on society.

Wij werken volgens een transparante en toetsbare ‘Code of Business Ethics’ en zijn ISO9001 (kwaliteit) en ISO14001 (milieu) gecertificeerd om onafhankelijk, kwalitatief en verantwoord onze publieke en private opdrachtgevers op lokaal en mondiaal niveau te kunnen bedienen. Al meer dan 85 jaar zijn wij gespecialiseerd in het feitelijk onderbouwen van strategische keuzes en het implementeren van internationale samenwerking- en ontwikkelingsprogramma’s. Ecorys opereert op het snijvlak van feitelijk onderzoek en strategisch advies. Wat ons onderscheidt van de academische wereld is onze bedrijfsmatige aanpak en de praktische expertise op een maatschappelijk thema. Wat ons onderscheidt van generieke adviesbureaus is onze toetsbare bedrijfsethiek en het feit dat zelfs een Nobelprijswinnaar aan onze kennisbasis heeft gewerkt. Door deze ervaring en focus zijn wij het eerste onderzoeks- en beleidsadviesbureau in Europa. Klik hier voor de ‘Code of Business Ethics and Conduct’ van Ecorys.