Hsiung Bruins (junior) consultant Ruimte, Economie, en Duurzaamheid. Hij is afgestudeerd Sociaal/Economisch Geograaf (Universiteit Utrecht) met een sterke passie voor de thema’s wonen en ruimtelijke ontwikkeling.

Hsiung Bruins heeft dankzij zijn periode bij Companen Advies ruime ervaring met het afnemen van interviews binnen het publiek-private domein. Hij heeft onder andere gewerkt aan diverse woonzorgvisie-trajecten, waaronder een grootschalig 55-plus woonzorg-onderzoek voor de provincie Flevoland. Voor dit onderzoek heeft Hsiung Ming interviews gehouden met stakeholders (bewoners, corporaties, en zorginstellingen) en samen met corporaties een aanbodinventarisatie gemaakt van al het (potentiële) geschikte bezit in de provincie Flevoland.

Naast maatschappelijke visitaties is Hsiung Ming binnen Ecorys betrokken bij meerdere (ruimtelijk) economische projecten zoals het Regionaal Programma Werklocaties (RPW) in de Achterhoek, De Vestigingsklimaat Monitor Rotterdam, en de actualisatie van de Economische Visie Ridderkerk